Deus Ex: Human Revolution 26 Ağustos'ta Çıkıyor

Bir insandan çok daha fazlası
08.03.2011 14:04 Alkan Adakaner


      Square Enix sonunda Deus Ex: Human Revolution'ın çıkış tarihini açıkladı. Avrupalı oyuncular bu oyuna 26 Ağustos'ta kavuşacaklar. En azından oyunun yıl sonundaki kalabalıkta kaybolmayacağını bilmek güzel.
 
       2027 yılında yani ilk oyundan 25 yıl önce geçen Human Revolution'da ana karakterimizin adı Adam Jensen ve kendisi Sarif Industries adına çalışan bir güvenlik görevlisi. Biomekanik teknolojinin geliştiği bir dünyada insanlar, robotlar ve dev savaş makineleriyle savaşacağız.
 
      Human Revolution'ın Deux Ex'in ününe uygun bir oyun olup olmayacağı merak konusu ve oyundan beklentiler de bir hayli fazla.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Human Revolution Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler