Deus Ex: Mankind Divided Duyurusu Önceden Sızdırıldı! (Güncelleme)

07.04.2015 22:27 Samet Konuksal

Güncelleme: Sızıntının ardından Game Informer'ın yayınlanan kapağıyla beraber Deus Ex: Mankind Divided'ın gelişi kesinleşmiş oldu. Game Informer oyunu, "Oyuncu seçimlerinin dünyayı değiştireceği bir Cyberpunk macerası" olarak tanımladı. Belirtilenlere göre oyun, Human Revolution'ın iki yıl sonrasını konu alıyor. Adam Jensen'ın sorunların üstesinden nasıl geleceğinin tamamen oyunculara bırakıldığı belirtiliyor.  
 
 
    Eidos Montreal'in geçtiğimiz senelerde beğenilen bir geri dönüşle karşımıza çıkardığı Deus Ex serisinin yeni nesilde Deus Ex: Universe ile devam edeceğini biliyorduk. Ancak Rusya kaynaklı bir site, daha başka bir Deus Ex oyununun duyurusunu sızdırdı. Deus Ex: Mankind Divided ortaya çıktı.
 
    Sitede belirtilenlere göre yeni Deus Ex oyunu PC, PS4 ve Xbox One için çıkacak. Sızıntıdan gelen bilgilere göre oyun birçok farklı bölgelede geçecek. Oldukça geniş bir silah özelleştirme sisteminin bulunacağı yapımın ilk ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
    Haberlerimizi takip edenlerin bildiği üzere Square Enix şu sıralar Project CKP adında bir duyuruya hazırlanıyor. Firmanın bu duyurusu yaklaşık iki gün sonra netleşmiş olacak. CKP'nin altından bahsi geçen Deus Ex oyunu çıkabilir.
 
 



İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Mankind Divided Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 23 Ağustos 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PC için Aksiyon Macera Oyunu Mousebusters'ı Duyuruldu 1 Saat önce Macera RPG All in Abyss: Judge the Fake, PC için Duyuruldu 1 Saat önce Ritim Macera Oyunu Yunyun Syndrome!? Rhythm Psychosis, PC için Duyuruldu 1 Saat önce Half-Life 2: Episode 1 RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 1 Saat önce Alone in the Dark Beklentileri Karşılayamadı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler