Deus Ex: Mankind Divided – A Criminal Past DLC Çıkış Videosu

24.02.2017 09:37 Gazali Çetinkaya

 
   Deus Ex: Mankind Divided'ın A Criminal Past DLC'si 23 Şubat tarihiyle birlikte çıkış yaptı ve Eidos Montreal ile Square Enix, DLC için çıkış videosu paylaştı. 
 
   A Criminal Past DLC'si şu anda tek başına PlayStation Store üzerinde 35,99 TL, Xbox Store üzerinde 30,60 TL ve Steam üzerinde ise 29,79 TL ile ulaşılabilir durumda. 
 

   A Criminal Past
 
"Adam Jensen’in Mankind Divided'dan önceki bir zamanda geçen, TF29 için çıktığı ilk görevi keşfet. Jensen, hüküm giymiş bir suçlu kılığında, güçlendirilmiş katillerin tutulduğu çok tehlikeli bir hapishaneye giriyor. Görevi, burada gizli görev ile bulunan fakat ortadan kaybolan başka bir ajanı aramak ve onunla ilgili bilgi toplamak. Bu görevin başarısı terörizme karşı savaşta büyük avantaj sağlayacak, fakat bunun için Jensen'in içine girdiği kılığın karanlık bir yanıyla da yüzleşmesi gerekiyor."

 
   Deus Ex: Mankind Divided şu anda PS4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.
 
   Paylaşılan çıkış videosuna aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Mankind Divided Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 23 Ağustos 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 2 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 2 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 3 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 4 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler