Devil May Cry 5 ‘Bloody Palace’ Modu Güncellemesi Yayınlandı

01.04.2019 12:06 Gazali Çetinkaya

 
Capcom, Devil May Cry 5 için bugün yayınladığı güncelleme ile birlikte oyuna Bloody Palace modunu ekledi.

Bloody Palace modunda oyuncular Dante, Nero veya V karakterlerinden birisini seçerek gittikçe zorlaşan düşman ve boss ordularına karşı savaşarak hayatta kalmaya çalışıyor.

Oyunun yapımcısı Mark Walker Bloody Palace, Deluxe sürüme dahil olan indirilebilir içerikler (silahlar, dış görünüşler, ek savaş müziği ve live action ara sahneler) ve ücretsiz güncellemeler dışında oyun için başka bir indirilebilir içerik planlanmadığını açıklamıştı.

Devil May Cry 5 PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları üzerinde ulaşılabilir durumda. Oyunun standart sürümü PlayStation Store, Xbox Store ve Steam'de 399,00 TL.

‘Bloody Palace’ modu güncellemesinin çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Devil May Cry 5 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 40 Sn önce EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 5 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 5 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 6 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler