Devil May Cry 5 Final Fragmanı

28.02.2019 20:08 Gazali Çetinkaya

 
Capcom, Devil May Cry 5'in final fragmanını yayınladı. Capcom fragmanının Spoiler içerdiği uyarısını yapıyor.
 
Devil May Cry 5 PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) platformları için 8 Mart'ta çıkacak. Oyunun demosu şu anda PlayStation Store ve Xbox Store üzerinde ulaşılabilir durumda.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

En çok satan aksiyon oyun serisinin yaratıcılarından, Devil May Cry efsanesinin son bölümü geliyor. Tanıdık iblisler bu jenerasyonun en üstün, teknolojik açıdan en gelişmiş ve en çılgın aksiyon deneyiminde geri dönüyor.
 
Çığır açan grafikler
Capcom'un kendi içerisinde geliştirdiği özel RE motoruyla geliştirilen oyun, fotoğraf gerçekliğinde karakter tasarımları, baş döndüren ışıklandırmalar ve çevre efektlerinin yardımıyla gerçeğe eşdeğer grafiklerle seriyi zirvelere taşıyacak.
 
Havalı aksiyon
Ölümcül silahlarla donatılmış şeytani düşman ordularını, havalı dövüş stillerini ustaca sergileyerek yok edin.
 
Birbirinden farklı oynanabilir 3 karakter
İnsanlığın son umudu, kendi halinde üç iblis avcısının ellerinde ve üçü de iblislerin ele geçirdiği şehri geri alırken birbirinden tamamen farklı oyun stili sunuyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Devil May Cry 5 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 5 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 6 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 7 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 8 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler