Devil May Cry 5'e Bloody Palace Modu 1 Nisan'da Eklenecek

14.03.2019 21:58 Gazali Çetinkaya

Capcom, Devil May Cry 5'e “Bloody Palace” modunun 1 Nisan'da ücretsiz bir güncelleme ile ekleneceğini duyurdu.
 
Bloody Palace modunda oyuncular Dante, Nero veya V karakterlerinden birisini seçerek gittikçe zorlaşan düşman ve boss ordularına karşı savaşarak hayatta kalmaya çalışacak.
 
Oyunun yapımcısı Mark Walker Bloody Palace ve ücretsiz güncellemeler dışında oyun için başka bir indirilebilir içerik planlanmadığını açıklamıştı. Fakat Deluxe sürüme dahil olan indirilebilir içerikler (silahlar, dış görünüşler, ek savaş müziği ve live action ara sahneler) oyunun çıkışıyla birlikte sunulduğunu ve daha sonra da ayrı olarak satılacağını belirtelim.
 
Devil May Cry 5 PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları üzerinde ulaşılabilir durumda. Oyun standart sürümü PlayStation Store, Xbox Store ve Steam'de 399,00 TL.
 
Bloody Palace modu için paylaşılan ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 





İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Devil May Cry 5 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 1 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 2 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 3 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 4 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler