Devil May Cry Serisinin Yönetmeni Harika Bir Oyun Yapıyorum Diyor

01.01.2018 02:12 Gazali Çetinkaya

 
   Devil May Cry serisinin ve Dragon’s Dogma'nın yönetmeni Hideaki Itsuno twitter üzerinden yeni oyununun geliştirme süreci hakkında yorumda bulundu.

   "Mutlu Yıllar! Yeni projemi geçen yıl duyuramadığım için üzgünüm." dedi Hideaki Itsuno. "Projenin geliştirme süreci doruk noktasına ulaştı. Harika bir oyun yapıyorum, bu yüzden lütfen beklemeye devam edin."
 
   Hideaki Itsuno'nun yeni oyunu gizemini korumaya devam ediyor. Kendisi ilk olarak 2017'nin başında bu yıl yeni bir oyun duyuracağım demişti ve ancak ardından, dokuz ay sonra, "TGS2017'de hiçbir şey duyurmadığım için özür dilerim. Projem düzgün bir şekilde ilerliyor lütfen bekleyin." açıklamasında bulunmuştu. Söylentiler ve beklentiler bu yeni oyunun Devil May Cry V olacağı yönünde.
 
   Hideaki Itsuno daha öncesinde Devil May Cry 2, Devil May Cry 3, Devil May Cry 4, Dragon’s Dogma ve Dragon’s Dogma: Dark Arisen oyunlarını yönetti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Devil May Cry HD Collection Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 3 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler