Devil's Third'ün PS3 Sürümünde 3D Olabilir

24.06.2010 17:52 Ersin Kılıç


 
     Geçtiğimiz hafta gerçekleşen E3 fuarından bir kaç gün önce ortaya çıkan Tomonobu Itagaki'nin yeni oyunu Devil's Third'in PS3 sürümünün 3D özelliğini barındırabileceği açıklandı.
 
     VG247 sitesi ile bir söyleşi yapan Itagaki oyunun PS3 sürümünün 3D desteği ile gelebileceğini doğruladı. Kendisininde bir 3D televizyona sahip olduğunu belirten Itagaki, PS3'ün bunun gibi bir özellik için yeterli donanıma sahip olduğunu belirterek bu özellik için konuşmaya başladıklarını belirtti. Yapımcı ayrıca henüz kesin bir şey söylemeninde zor olduğunu sözlerine ekledi.
 
     Ninja Gaiden ve Dead or Alive gibi oyunlarada imza atan Itagaki'nin bu yeni oyununun 2012 yılında çıkacağı THQ'nun raporlarında gözükmüştü. Varolan bu süreyi göz önüne alır ve PS3 için 3D desteğininde şimdiden çıktığını düşünür isek zamanı geldiğinde oyunda bu destek ile karşılaşabilme ihtimalimizde artmış oluyor.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: Wii U PC Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler