Devil's Third'ün Platformu Henüz Belirlenmedi

21.09.2010 11:00 Alkan Adakaner


   
     Ninja Gaiden ve Dead or Alive serileri ile tanıdığımız Tomonobu Itagaki, yeni oyunu Devil's Third'ü hangi platforma çıkaracağına henüz karar vermediğini söyledi.
 
     Tecmo'dan ayrılmasının ardından Valhalla Entertainment'i kuran Itagaki, Devil's Third adında bir oyun üzerinde çalıştığını açıklamıştı. 2012 yılında piyasaya çıkarılması planlanan bu oyunun henüz %10'luk bir kısmı tamamlanmış.
 
     Projenin erken aşamasında olan Itagaki, oyunu henüz hangi platforma çıkaracaklarına karar vermediklerini söyledi. Daha önceki oyunlarını Xbox öncelikli çıkaran yapımcı yine böyle bir yola yönelebilir mi bilemiyoruz, ama bağımsız bir stüdyonun böyle bir riski alması hiç de kolay değil.
 
     3DS ve PSP 2 ile ilgili sorulan sorulara soğuk yaklaşan yapımcı, oyunlarının daha fazlasını amaçladığını vurguladı. Ayrıca Itagaki'nin PS3 ve Xbox 360'ta 3D desteğine de "neden olmasın" havasıyla bakması da bu özelliği henüz düşünmediğini gösteriyor.
 
     Saf bir aksiyon oyunu olacak izlenimi veren Devil's Third'ü Ninja Gaiden'e hayat veren ve Dead or Alive'ı yaratan kişinin geliştirmesi elbette memnun edici, fakat piyasanın da çok değiştiğini göz önüne almak gerek.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: Wii U PC Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 30 Mayıs Marvel’s Spider-Man 2 Satışları 11 Milyona Ulaştı 30 Mayıs Cyberpunk 2077 İçin FSR 3 Güncellemesi Gelebilir 30 Mayıs Eski Forza Horizon Ekibinden Yeni Yarış Oyunu Geliyor! 30 Mayıs Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'dan Oynanış Videosu 30 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler