Devolver Digital, 5 Farklı Oyunu 2024 Yılına Erteledi!

08.08.2023 16:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Devolver Digital tarafından oyunculara sunulacak Anger Foot, Pepper Grinder, The Plucky Squire, Stick it to the Stickman ve Skate Story oyunları 2023 çıkış yılından 2024'e ertelendi. 
 
Erteleme haberleri etkinlikle beraber duyuruldu
 
 
 
5 farklı oyunun erteleme haberi dijital bir etkinlik olan "Devolver Delayed" aracılığıyla duyuruldu. Bağımsız yayıncı Devolver Digital birçok oyunu oyunculara sunmaya hazırlanırken birçoğunun da bu şekilde ertelendiğini açıkladı.
 
2D ve 3D oynanış dinamiğini harmanlayan Plucky Squire, PlayStation 5, Xbox Series X/S, Switch ve PC'ye geliyor. Piksel sanat stiline sahip platform oyunu Pepper Grinder'ın ise Switch ve PC'ye gelmesi planlanıyor. Diğer taraftan roguelite dövüş oyunu Stick it to the Stickman, spor-aksiyon oyunu Skate Story ve birinci şahıs nişancı oyunu Anger Foot yalnızca PC için listeleniyor.
 
Öte yandan The Talos Principle 2, Gunbrella, Karmazoo, Wizard With a Gun ve The Cosmic Wheel Sterhood oyunları 2023 yılı içerisinde çıkış yapmayı bekliyor.
 
Etkinlik videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Devolver Digital Platformlar: PC Geliştirici: Devolver Digital Dağıtıcısı: Devolver Digital Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 25 Haziran 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 11 Dk önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler