Diablo 2 Remastered'ın Geliştirilmesi Çok Zor

24.11.2019 22:33 Özgür Eroğlu

 
Blizzard serisinin belki de en iyi oyunu olan Diablo 2'nin bir süredir Remastered versiyonu bekleniyordu ancak bu haber ile oyuncular biraz üzülebilir. Son iki senedir BlizzCon etkinliğinde duyurulması beklenen oyunun geleceği hakkında Diablo'nun yaratıcıları konuştu.
 
Oyunun yaratıcıları olan Max Schaefer, Erich Schaefer ve David Brevik; Diablo 2'yi geliştirirken yaşadıkları zorluklar ve gelecekte bir Diablo 2 Remastered'ın geliştirilmesinin çok zor olduğunu açıkladı. Oyunun geliştirme aşamasında kaynak kodlar kaybedilmiş ve neredeyse Diablo 2 iptal olacakmış. Birkaç gün panik halinde olmuşlar ancak bir şekilde oyunu bitirmişler.
 
Oyuna dair tüm kaynak kodlar kaybolmuş. Hatta Max Schaefer'ın dediğine göre oyuna dair sadece kodlar değil, neredeyse her şey kaybolmuş. Bu yüzden Diablo 2'nin Remastered'ının geliştirilmesi çok zor, oyunun sıfırdan geliştirilmesi gerekiyor ve bu, şirket için büyük bir risk.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo IV Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun Yakında Yeni Mafia Oyununu Duyurucağı Bildirildi! 16 Nisan Yeni İş İlanına Göre EA'in Geliştirdiği Black Panther Açık Dünya Olacak 16 Nisan Eski Blizzard Patronu Oyunu Bitirdikten Sonra Bağış Yapmamızı Öneriyor 16 Nisan Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 16 Nisan It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 16 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler