Diablo 2 için Median XL Moduna Yeni Güncelleme Geliyor

02.08.2021 10:50 Mehmet Tandoğan

 
 
Klasik Diablo 2 için en iyi modlardan birini oluşturan ekip, Diablo 2: Median XL modunun yeni sürümünü 27 Ağustos'ta yayınlayacağını duyurdu. Ekip, bu duyuruyu kutlamak için aşağıda görebileceğiniz yeni bir fragman da yayınladı.
 
Diablo 2 Median XL, en popüler Diablo II modlarından biridir. Mod kapsamlı oyun sonu içeriğine, derin karakter özelleştirmesine ve zorlu bir oynanışa sahiptir. 
 
Mod için gelecek olan Sürüm 2.0'de sınıf başına 8 beceri ağacı gelecek. Yeni sürüm ile oyun gelişmiş işçiliğe ve yüzlerce eşyaya sahip olacak. Aynı zamanda yeni bir arayüz, otomatik parti ve renk körü modu da yeni güncelleme ile oyuna dahil olacak. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 3 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 3 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 4 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 4 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler