Diablo 3 1.08 Yaması Hakkında Yeni Açıklamalar

Legendary düşüş oranının arttırılması sayesinde, artık çalışmalarımızın karşılığını ciddi olarak alabileceğiz.
09.03.2013 13:00 Beril Sergün


     Diablo 3'ün özellikle çoklu oyuncu oynanışı üzerindeki değişiklikleriyle göze çarpan 1.0.8 yamasıyla ilgili yeni açıklamalar yapıldı. katlanacak.
 
     Yapımcı Travis Day, yamanın biraz zaman aldığınız ama istedikleri sonuca ulaştığını belirtti. Day'in yorumuyla "Artık Legendary seviyesinde bir silah düştüğünde oyuncular bunun kullanmaya değer bir silah olup olmadığını düşünmek yerine onun ne kadar harika bir silah olduğunu düşünecekler."
 
     Yamayla gelecek diğer yenilikler arasında online oyunlarınızda bekleme sürenizi azaltacak olan meslek hız artışı sayesinde bulduğunuz tarifleri daha hızlı üretebileceksiniz. Ayrıca artık elinizdeki eşyaları satın alacağınız eşya ile anında karşılaştırabileceksiniz. Tasarımcı Wyatt Cheng ise, multi oyunlardaki eşya toplama (farming) konusunda gelişmeler olacağını belirtti. Ama en çok beklenen yenilikler arasında bütün eşyaları anında tanımlayabileceğiniz özellik göze çarpıyor. Bu sayede artık bir zindanın ortasında sırf çantanız atmak istemediğimiz tanımlanamayan bir dolu esrarengiz eşyayla dolduğu için en yakın şehre geri dönmek zorunda kalmayacaksınız.

     Diablo 3'ün 1.08 yamasıyla ilgili henüz resmi bir çıkış tarihi bilinmiyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 1 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 1 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 2 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 3 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler