Diablo 3 Oynamak için Müthiş Hazırlık!

04.05.2012 12:04 Ersin Kılıç


     Diablo 3 için gün saymaya başladık. oyun severlerin hayattan kopacağı günlere malum oldukça kısa bir süre kaldı. Mayıs 15 itibari ile birçok oyun sever Diablo 3 karşısına oturacak.
 
     Kimi oyun sever sadece mısır, çerez ve meşrubat gibi yiyecek, içecekler ile bu oyunu oynamaya başlayacak iken kimi oyuncular ise çok daha farklı bir hazırlık içerisine girmiş olacak. İşte Diablo 3 forumlarından Scrambles isimli oyun sever de kendi yaptığı hazırlığı forumdaki Diablo fanları ile paylaşmış. Scrambles'in yaptığı hazırlığa baktığımızda her yönü ile diğerlerinden ayrıldığını görüyoruz.
 
     Scrambles masasını gerek yazıtlar, gerek mumlar, gerekse de diğer unsurlar ile tam anlamıyla Diablo 3 için hazırlamış. Scrambles bu hazırlığa bir de "Ateşle oynamayın, çocuklar!" uyarısı iliştirmiş. Malum tam oyunun heyecanlı yerinde ufak bir kaza yaşanmasını kimse istemez. Bu muhteşem hazırlığa aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler