Diablo 3 Satışına Şeytan Karıştı!

09.05.2012 17:06 Ersin Kılıç


     Diablo 3 için günleri bırakıp, saatleri saymaya başladığımız şu günlerde ülkemizdeki ön sipariş satışları için üzücü bir haber ile karşılaştık. Oyunun ülkemizdeki dağıtımını yapan Aral Games'in siparişlerinde anlaşılan büyük bir karışıklık yaşanıyor.
 
     Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Aral Games'in yaptığı "81 ilde, 81 Collector's Edition" kampanyasına yer vermiştik. Bu kampanya ile birlikte firma 9 Mayıs itibari ile her şehre bir CE siparişi başlatmıştı.
 
     Milliyet'in haberine göre kampanyanın belirtilenden bir saat sonra başlamasının yanı sıra, kullanıcıların kredi kartlarından ürün bedelleri çekilirken, işlemin tamamlandığına dair herhangi bir mesaj gelmiyor. Bunun üzerine kimi kullanıcılar tekrar tekrar oyunu satın almayı denediler. Bu karmaşa sonrasında Aral İthalat'ın online mağazası kapandı ve kredi kartlarını kontrol eden kullanıcıları kötü bir sürpriz karşıladı.
 
     Gelen bilgilere göre oyunu tekrar tekrar almayı deneyen oyuncuların kartından bu bedel, tıpkı işlemde olduğu gibi tekrar tekrar alındı. Firmanın Facebook sayfasından şikayetlerini dile getiren kullanıcılar arasında bu işlemi farklı kartlar ile deneyenler de ortaya çıkmış. Anlaşılan sistemin düzgün çalışmaması ve onay aşamasının gerçekleşmemesi üzerine büyük bir karmaşa yaşanmış durumda.
 
     Durum ile ilgili resmi açıklama ise akşam saatlerinde yapılacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 1 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 1 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 2 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 3 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler