"Diablo 3'te Hacklenenlerin Sayısı Çok Çok Az"

24.05.2012 19:52 Samet Konuksal


     Çıkışıyla birlikte PC platformundaki satış rekorlarını alt üst eden Diablo 3'ü kötü bir sürpriz de karşılamıştı. Belirtilenlere göre Diablo 3'teki Battle.net'e bağlı olan bazı hesaplar hack girişimine maruz kalmıştı. Bu durumla ilgili açıklama en nihayetinde yapıldı.
 
     Şuan için ne Diablo 3'ün, ne de Battle.net sunucularının herhangi bir tehlike altında olmadığını söyleyen Blizzard yetkilileri, "Müşteri temsilcilerimize hacklenme sorunuyla birlikte başvuranların sayısı sanılandan çok çok az." açıklamasını yaptı.
 
     Ayrıca forumlarda açıklama yapan topluluk yöneticisi Nethaera, hacklenen kullanıcılarının hiçbirinin Battle.net Authenticator ve Battle.net Mobile Authenticator kullanmadığını ve şimdiye kadar bunları kullanan oyuncuların %100'lük bir oranla hack tehlikesi yaşamadığını ekledi. Yani yapılan açıklamalarda Blizzard bir anlamda, "Biz kullanıcıların güvenliği için tercihleri sunuyoruz, gerisi size kalmış." demeye getiriyor gibi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 1 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 2 Saat önce 2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler