Diablo 3'ten The Wizard Sınıfı Tanıtım Videosu

01.05.2012 10:07 Tunahan Başol


     Bu senenin ve tüm zamanların en çok beklenen oyunlarından Diablo 3'ün çıkışına sadece 2 hafta kaldı. Hayranları oyunu heyecanla beklerken, Blizzard da başlattığı sınıf tanıtım videolarına sonuncusunu ekledi.
 
     Bu sefer ki konuğumuz "The Wizard" sınıfı. Deneyen kullanıcılarımız elbet ki vardır fakat beta keye sahip olamamış oyuncular için bu tür videolar oyuna ısınmalarını sağlayacaktır. Hem tanıtımın yapıldığı hem de oyun içi bölümlerin bulunduğu bu video, hangi sınıfta oynayacağınıza karar veremiyorsanız sizin için iyi bir fırsat.
 
     Diablo 3'ün ön siparişe Türkiye'de ön siparişe açıldığını ve 15 Mayıs'ta çıkacağını hatırlatarak sizleri video ile baş başa bırakalım.
      

[DHVIDEO=4664]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 2 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 2 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 3 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 4 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler