Diablo 3'ün Betası Ne Zaman Sonlanıyor?

Diablo 3 sonunda çıkıyor ama PvP arenalar yetişmedi.
18.04.2012 12:09 Gökhan Yılmaz

 
     Uzun bir bekleyişin ardından 15 Mayıs'ta Diablo 3'e kavuşuyoruz. Oyunun çıkacağı bu tarihten iki hafta önce şu an devam etmekte olan beta testleri kapatılacak.
 
     Blizzard'ın yaptığı duyuruya göre Diablo 3'ün betası 1 Mayıs tarihinde sona eriyor. Tüm beta hesapları ve içerisindeki karakterler sıfırlanacak ve bu tarihten sonra sadece oyunun resmi forumlarına giriş yapabileceksiniz, tabii oyunu ön sipariş ile satın aldıysanız veya StarCraft 2 - World of Warcraft oyunlarından birine sahipseniz.
 
     Blizzard tüm katılımcılardan bu kritik geliştirme döneminde yardımcı oldukları ve geri bildirim yaptıkları için minnettar olduğunu belirtiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 25 Dk önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 37 Dk önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 1 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 2 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler