Diablo 3'ün Konsol Sürümü Hala Araştırılıyor

2013 yılında Diablo 3 konsollara gelebilir mi? Bu kolay olmayacak gibi görünüyor
11.12.2012 08:39 Alkan Adakaner


      PC platformunda büyük ilgi gören Diablo 3'ün konsollar için de piyasaya çıkarılması konusunda araştırmalar yapan Blizzard, bu konuda hala ümidini yitirmemiş görünüyor. Rob Pardo'nun açıklamasına göre araştırmalarda yeterli düzeye ulaşılırsa Diablo 3'ün konsol sürümü resmiyet kazanabilirmiş.
 
     Diğer taraftan Blizzard'ta Diablo 3'ün baş tasarımcısı koltuğundan oturan Jay Wilson ise Diablo 3 ile ilgili sıradaki büyük duyurunun 2013'te yapılacağını söyledi. Şu an bütün geliştirici ekip yoğun bir çalışma içerisindeymiş.
 
    Blizzard büyük ihtimalle 2013 yılı içerisinde Diablo 3'e ait bir eklenti paketi yayınlayacak. Bu paketin içeriğini tahmin etmek ise şu an için oldukça güç.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 2 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 2 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 3 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 4 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler