Diablo 3'ün Ön Sipariş Hasılatı Açıklandı

15.05.2012 18:13 Samet Konuksal


     Tüm dünya çapında görkemli bir açılışa sahne olan Diablo 3, daha önce yapılan açıklamalara göre Blizzard için tarihinin ön sipariş rekorunu, Amazon İngiltere için de PC tarihinin ön sipariş rekorunu kırmıştı. Oldukça büyük sükse yapan oyunun ön sipariş hasılatı açıklandı.
 
      Blizzard tarafından yapılan açıklamaya göre oyun, ön sipariş kapsamında toplam 2 milyondan fazla kişi tarafından satın alındı. Tek bir platforma çıkan, çıktığı platform olarak da PC olan Diablo 3'ün bu ön sipariş figürlerine oldukça iyi yorumu yapabiliriz. 2 milyonluk ön sipariş adedi, Battle.net üzerinden ön siparişi, WoW Annual Pass ön siparişini ve perakende mağazaları üzerinden ön siparişlerini içeriyor.
 
     Henüz ilk gün hasılatı açıklanmayan Diablo 3 adına Blizzard'da yüzler gülüyor. Patron Mike Morhaime, "Uzun yıllardır yaptığımız çalışmanın karşılığını alma vakti." derken, beta sürecinde kendilerine yardımcı olan herkese de teşekkürlerini sundu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 7 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 7 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 8 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 9 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler