Diablo 3'ün PS3 Özellikleri Bu Videoda Tanıtılıyor

26.03.2013 10:20 Alkan Adakaner


     Diablo 3'ün Playstation 3 sürümünün özellikleri bir video ile tanıtıldı. Online bağlantının zorunlu olmadığı oyunun Playstation 3 sürümünün kontrol konusunda da bize pek zorluk yaratmayacağını bu videoya bakarak da söyleyebiliriz. Zaten Blizzard yetkilileri de konsola oyun geliştirme konusunda çok eskiye dayanan deneyimlere sahip olduklarını belirtiyorlar.
 
    Öncelikle videoda oyunun yepyeni bir kullanıcı arayüzüne sahip olduğu belirtilmiş. Bunun yanı sıra doğrudan kontrol sistemi üzerinde durulmuş. PC'de ise karakterler tıkladığımız yere doğru gidiyorlardı. 
 
    Bu videoda 5 farklı sınıftan da oynanış sahnelerine yer verilmiş. Gördüğümüz kadarıyla Diablo 3'ü konsolda da yeterince hızlı bir şekilde oynama imkanımız olacak. Bu arada oyunun offline olarak 4 kişilik co-op desteğine sahip olacağını da belirtelim. Oyunun bu özelliği büyük ilgi görecektir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 3 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 39 Dk önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 51 Dk önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 1 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 2 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler