Diablo 3'ün PvP Modu Yeni Yılda Geliyor

27.12.2012 23:41 Samet Konuksal


    Yavaş yavaş geride bıraktığımız senenin en ses getiren oyunlarından Diablo 3, halen bir PvP moduna sahip değil. Daha oyun çıkmadan önce zaman zaman oyunun ertelenmesine sebep olan PvP moduna Diablo oyuncuları 2013'te kavuşacağa benziyor.
 
    Blizzard'dan Jay Wilson, yaptığı açıklamalarda test aşamasının sürdüğünü dile getirdi. Bu modun oyunun çıkışına yetişememesinin teknik sorunlardan değil de eğlence problemlerinden kaynaklandığını söyleyen Wilson, "Oyunu test eden ekibimizden çoğu PvP modumuzu yavan halde buldu. Herhangi bir objektif üzerinde uğraş vermeden sadece oyuncuların birbirleriyle kapışması yeterince istediğimiz eğlenceyi sunamıyordu." eklemelerini yaptı.
 
    Yapılan planlamalara göre Diablo 3'e ilk olarak "Dueling" yani düello modu eklenecek. Bu mod çok yakında gelecek ve sadece 1'e 1 düelloları içerecek. Sonrasında ise PvP seçeneği Team Deathmatch moduyla genişleyecek. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 4 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 4 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 5 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 6 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler