Diablo 3'ün Team Deathmatch Modu İptal Edildi

Diablo 3'teki bu iptal haberi, bakalım oyunculardan nasıl tepki görecek
28.12.2012 11:51 Alkan Adakaner


     Diablo 3 bazı oyuncular için bekleneni verememişti. Yine de oyunun oldukça yüksek satış rakamlarına ulaştığını görüyoruz. PvP modunu yeni yılda getirerek oyuna olan ilgiyi canlı tutmak isteyen Blizzard ise oyunun Team Deathmatch modunu iptal ettiğini açıkladı.
 
    Oyunun yönetmeni olan Jay Wilson'ın açıklamalarına göre Team Deathmatch modunun beklenilen kaliteye ulaşamacağı için piyasaya sürülmeyecek. Bu projeyi rafa kaldıran Blizzard, Team Deathmatch modunun yerine yeni bir şeyler koymak istiyor ve bunun için de araştırmalarına devam ediyor.
 
    Daha önce söylendiği gibi bu güncellemelerin oyuna ücretsiz olarak ekleneceğini açıklayan Wilson, kısa bir süre önce Deathmatch modunun 2013 yılının ilk dönemlerinde yayınlanacağını açıklamıştı. Takım olarak savaşmak ise malesef mümkün olmayacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 4 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 4 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 5 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 6 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler