Diablo 3'ün The Monk Sınıfının Tanıtım Videosu

17.04.2012 17:26 Tunahan Başol


     Sadece bu senenin değil belki de tüm zamanların en çok beklenen yapımlarından olan Diablo 3'ün yapımcısı Blizzard oyunda bulunacak sınıfların tanıtım videolarını yayınlamaya devam ediyor.
 
     Bu videoda tanıtılacak olan sınıf, "The Monk" sınıfı. Geçtiğimiz aylarda Blizzard, Diablo 3 için beta key dağıtarak oyuncuların bir kısmına zaten Diablo 3'ü deneme fırsatı vermişti. Beta key kazanamayan oyuncular için ise böyle bir video serisi hazırlanarak, deneme fırsatı bulamayan oyunculara yeni oyunu en azından görme fırsatı veriliyor.
 
     Diablo 3'ün Türkiye'de ön siparişe açıldığını ve 15 Mayıs'ta PC için çıkacağını belirterek sizleri "The Monk" tanıtım videosuyla baş başa bırakalım.

[DHVIDEO=4523]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 5 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 5 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 6 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 7 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler