Diablo 3'ün Xbox 360 Sürümü Listelendi

05.05.2013 13:32 Samet Konuksal


    Sadece Blu-Ray ve DVD satışı yapan eğlence sektörü odaklı perakendeci Blockbuster, hem Amerika'da, hem de İngiltere'de varlığını gösteriyor. Daha önce bu tip listeleme haberlerinde pek karşılaşamadığımız Blockbuster'da Diablo 3'ün Xbox 360 sürümü listelendi.
 
    Buradan ulaşabileceğiniz site sayfasında Diablo 3'ün Xbox 360 sürümünün henüz satışa açılmadığını görüyoruz. Herhangi bir çıkış tarihi verilmeyen sayfada, mağaza üzerinden yapılacak ön siparişlere DLC verileceği belirtiliyor. Bu DLC'nin, daha önce PS3 ön siparişleri için duyurulan Infernal Helm içeriği olduğunu görüyoruz.
 
    Daha önce Blizzard cephesinden Diablo 3'ün konsol macerasının PlayStation konsollarına özel kalmayacağına dair açıklamalar duymuştuk. Blockbuster, yeni bir duyurunun haberini bizden önce almış olabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 4 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 4 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 5 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 6 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler