Diablo 3'ün Yönetmeni Ekipten Ayrılıyor

18.01.2013 02:21 Samet Konuksal


    Yıllar süren bekleyişi nardından oldukça sönük bir çıkış gerçekleştiren Diablo 3 için güncellemeler gelmeye devam ediyor. Her ne kadar iyileştirme çalışmaları devam etse de, oyunun yönetmeni Jay Wilson, Diablo 3'ün yapımcı ekibinden ayrıldı.
 
    Başka bir proje için Blizzard çatısı altında yeni bir ekibe katılan Wilson, "Diablo 3'ün yapımında bir noktaya ulaştım ve artık farklı bir şeyler arıyorum. Blizzard'ın kaynakları benim isteğimi yerine getirecek kadar zengin. Önümüzdeki birkaç hafta içerisinde Diablo 3'ün yapımcı ekibinden ayrılıp Blizzard içerisinde farklı bir ekiple çalışmaya başlayacağım." sözlerini söyledi.
 
    Duyuruyu site üzerinden yapan Wilson, Diablo 3 oyuncularını hafiften ferahlatacak bir açıklamada da bulundu. Wilson, "Bu kararı vermem kolay olmadı fakat ben böyle olması gerektiğini düşünüyorum. Benim ekipten ayrılmam planların bozulması anlamına gelmiyor. Çünkü bir yol haritası çizildi ve planladığımız bütün yenilikler oyuna getirilecek. Geride kalan ekip Diablo 3'ü içeriklerle birlikte beslemeye devam edecek. Diablo 3'ü iyi ellere emanet ettiğime eminim." eklemelerini yaptı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 5 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 5 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 6 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 7 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler