Diablo 4 açık betası oyuncular tarafından yoğun talep gördü

26.03.2023 12:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Blizzard, tarafından oyunculara sunulacak olan aksiyon rol yapma oyunu Diablo 4'ün açık betası yüksek oyuncu sayısıyla dikkat çekti. Yoğun talebi karşılamakta zorlanan ekipler, oyuncuların bir süre beklemeleri gerektiğini belirtti. Şu anda açık beta devam ediyor ve bugün son gün.
 
Blizzard bu durumdan memnun
 
 
 
Açık beta testiyle yoğun oyuncuyla karşı karşıya kalan Blizzard bu durumdan memnun. Memnuniyetini belirtmek için çeşitli açıklamalarda bulunan ekip tam olarak şunları söyledi: "Sanctuary'nin kapılarını açmaya hazırlanırken, oyuncularımıza Diablo IV Açık Betası ile sorunsuz bir oyun çıkışı gerçekleştirmek istiyoruz. Açık betasını sunduğumuz esnada benzeri görülmemiş oyuncu topluluğu ve kuyruk süreleriyle karşılaştık. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.”
 
Öte yandan bu betanın birçok kişi tarafından bir demo olduğu belirtildi ancak bu hafta yapılan bir röportajda franchise'ın başı Rod Fergusson, Diablo 4 betasının bir demo sürümü olmadığını vurguladı.
 
Diablo IV, 6 Haziran'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Battle.net aracılığıyla PC için çıkış yapacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo IV Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 8 Dk önce EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 5 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 5 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 6 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler