Diablo 4'ten Büyük Başarı: Blizzard'ın En Hızlı Satan Oyunu Oldu!

06.06.2023 22:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Bugün itibarıyla tüm oyunculara sunulan aksiyon rol yapma oyunu Diablo 4 büyük bir başarıya imza attı. Beta testleriyle beraber oyuncu akınına uğrayan Diablo 4, Blizzard Entertainment tarafından oyunculara sunulan yapımlar arasında tüm zamanların en hızlı satan oyunu oldu. Oyunun hem konsolda hem de PC'de büyük satış sayılarına ulaştığı bildirildi.
 
Diablo 4 oyuncular tarafından oynanmaya devam ediyor
 
 
 
Diablo IV bugün itibarıyla PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Battle.net üzerinden PC için resmi olarak piyasaya sürüldü. Ancak oyunun Deluxe veya Ultimate sürümünü ön sipariş veren oyuncular oyuna 1 Haziran'da erişti ve oynamaya başladı. 1 Haziran'dan bu yana geçen süre içinde oyun 94 milyon saatin üzerinde oynandı.
 
Bu başarıyla ulaşan oyun için ekip içerisinde yer alan kişiler memnuniyetini dile getirdi. Bu kapsamda Diablo genel müdürü Rod Fergusson mutluluğunu dile getirerek şunları aktardı: "Diablo IV ekibimizin için ayrı bir dönüm noktası oldu. Oyunculara bir Diablo oyununda olması gerekenleri sunduğumuzdan ve zengin hikaye içeriğini aktardığımızdan dolayı son derece gururluyuz."   
 
Şu anda satış sayısı açıklanmayan Diablo 4 platformlar arası oyun ve çapraz ilerleme desteğine sahip olarak karşımıza çıkıyor. Bunun yanı sıra oyunu konsollarda co-op olarak oynayabiliyor ve bu zorlu macerada yerinizi alabiliyorsunuz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo IV Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler