Diablo III Seslendirmeleri Hiç Olmadığı Kadar Uzun

08.05.2012 12:06 Erkut Köse

 
   Diablo III'ün çıkış tarihine artık sayılı günler kaldı. Dakikaların bile saat gibi geçtiği bu günlerde Blizzard'dan gelen ter türlü açıklama da sabrımızın sınırlarını zorluyor. Yeni gelen bir bilgi ise oyundaki seslendirmelerin, daha önce hiçbir Blizzard oyununda görmediğimiz kadar uzun ve fazla olacağı ile ilgili.
 
   MCV'ye konuşan Blizzard yetkilisi Jay Wilson konu hakkında şunları söyledi:
 
   "Tam olarak metin uzunluğunu bilmiyorum. Ancak yaklaşık 25.000 satırlık bir metnin olduğunu söyleyebilirim. Daha önce hiç bir Blizzard oyununda böylesine fazla konuşma görmediniz"
 
   Böyle geniş bir seslendirme metninin olması, oyunun keyfini çok daha fazla arttıracaktır. Bu sayede hep aynı sesleri duymayacak ve kendimizi Diablo evreninin daha da içinde hissedebileceğiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 2 Dk önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 1 Saat önce 2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler