Diablo III: Ultimate Evil Edition PS4'te 58 GB Büyüklüğünde Olacak

09.08.2014 04:06 Tayfun Kumaş

 
     Diablo III'ü ve Diablo III'ün ilk ek paketi olan Reaper of Souls'u içerisinde barındıran yeni nesil Diablo paketi Diablo III: Ultimate Evil Edition, PlayStation Store'un İngiltere hesabında ön siparişe açıldı ve bununla birlikte oyunun hem fiyatı, hem de boyutu ortaya çıktı.

     Aşağıdaki görselde gördüğünüz gibi oyun 59.99£'a satılacak ve HDD'de de 58.4 GB büyüklüğünde yer kaplayacak. Oyunun dijital sürümü PlayStation Store'da 59.99£'a satılırken, kutulu sürümü ise Amazon'da 44£'a satılmakta. Yani bu durumda kutulu sürümü satın almak daha mantıklı oluyor.

     Görselin bulunduğu PlayStation Store UK sayfasına buradan, oyunun ön siparişinin bulunduğu Amazon sayfasına da buradan ulaşabilirsiniz.
 
     Diablo III: Ultimate Evil Edition, 19 Ağustos'ta PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One için piyasadaki yerini alacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 1 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 1 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 2 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 3 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler