Diablo III'ün Auction House'u Yine Ertelendi

25.05.2012 17:32 Erkut Köse

  
   Diablo III'ün çıkışının ardından ortaya çıkması beklenen ve oyun içindeki eşyaları gerçek para ile satmamızı veya almamızı sağlayacak olan Auction House sisteminde bir kez daha ertelemeye gidildi.
 
   İlk başta oyun çıkar çıkmaz aktif olacağı söylenen sistem, daha sonra 29 Mayıs tarihine ertelenmişti. Bugün ise çıkışına çok az bir süre kalmışken yeniden ertelendiği duyurusu yapıldı. Ancak tam olarak çıkış tarihi verilmedi.
 
   Ertelemenin en büyük nedeni olarak oyundaki hatalar gösteriliyor. Blizzard ise bu sorunlarla ilgili bir güncelleme hazırlığında. Özellikle son zamanda patlak veren hack olayları firmanın başını ağrıtmışa benziyor. Oyundaki hatalar ve saldırı olayları aşılmadıkça gerçek paranın işin içine dahil edilmemesi mantıklı bir karar diyebiliriz. İleri bir tarihte sistem ile ilgili yeni bir tarihin duyurulması bekleniyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 1 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 1 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 2 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 3 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler