Diablo IV için Açık Beta Test Tarihleri Belli Oldu

19.02.2023 13:24 Mehmet Tandoğan

 
 
Blizzard Entertainmentt, Diablo serisinin yeni oyunu Diablo IV için açık beta test tarihlerini açıkladı. Bu kapsamda açık beta testi 24-26 Mart tarihleri arasında tüm platformlarda geçerli olacak. Oyunu ön sipariş veren kullanıcılara sunulacak olan açık beta testine erken erişim ise 17-19 Mart tarihleri arasında mevcut olacak.
 
Oyunun bir kısmı bu açık beta testinde denenebilecek
 
 
 
Diablo IV yönetmeni Joe Shely (IGN aracılığıyla) açık beta testi hakkında çeşitli bilgiler verdi. Bu kapsamda şunları söyledi: Hem prologue (giriş bölümü) hem de "Fractured Peaks" bölgesindeki ilk kısım oynanabilecek. Açık beta testinde karakterler en fazla 25. seviyeye kadar ulaşabilecek ve bulunduğu alandaki tüm ana görevleri ve yan görevleri yapabileceksiniz.
 
Beta içerisinde çeşitli görevleri yapabilecek, farklı türdeki düşmanları kesebilecek ve birçok ganimet elde edebileceksiniz. 
 
Diablo IV, 6 Haziran'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Battle.net aracılığıyla PC için çıkış yapacak.
 
Diablo IV açık beta duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo IV Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL CS2 Major Copenhagen 2024 İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 49 Sn önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 26 Dk önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler