Diablo IV'ün Alfa Sürümünden Yeni Oyun içi Görüntüler Sızdırıldı

07.08.2022 19:39 Mehmet Tandoğan

 
 
Blzizard Entertainment tarafından geliştirilen aksiyon rol yapma oyunu Diablo IV'ten yeni görüntüler sızdırıldı. Sızdırılan bu görüntüler arasında oyun oluşturma, karakter özelleştirme ve zorluk seçme ekranı yer alıyor.
 
Oyunda yer alan karakter ekranında oyuncular, dilediği yüz ve vücut yapısını seçebiliyor. 
 
Öte yandan Diablo IV'ün ana hikaye modunun yaklaşık 35 saat süreceği doğrulandı. Diablo IV hakkında daha fazla ayrıntı paylaşan oyun direktörü Joe Shely şunları söyledi: "Diablo 4'ün tamamlanması yaklaşık 35 saat sürecek.  Bu oyunda oyuncular duygusal olarak hikaye ve karakterlerle bir bağ kuracak. Diablo 4''ün ana hikaye modu için gerçekten çok çalıştık ve bu çalışmamız ile gurur duyuyorum."

Diablo serisinin genel müdürü Rod Fergusson da oyunun hikaye modu hakkında şunları belirtti: "Oyundaki hikaye doğrusal değil. Bu yüzden hikayeyi nasıl şekillendireceğinizi siz seçeceksiniz. Burada bir açık dünyadasınız. Yapmak ve keşfetmek istediğiniz şeylere siz karar vereceksiniz. İsterseniz doğrudan hikayeye devam edebilir ya da zindanlara doğru bir keşif yapabilirsiniz.
 
Diablo IV, 2023 yılında PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.
 
Sızdırılan oyun içi görüntüler için
 
https://t.me/RealMiCentral/22572

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo IV Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 3 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler