Diablo ortak geliştiricisi ve eski Blizzard çalışanları yeni bir rol yapma oyunu üzerinde çalışıyor

05.03.2023 17:45 Mehmet Tandoğan

 
 
Yakın zamanda Blizzard North'un eski çalışanları tarafından kurulan Moon Beast Productions adlı stüdyo şu anda yeni bir rol yapma üzerinde çalışıyor. Stüdyo içerisinde Diablo serisinin yaratıcılarından Eric Schaefer, yer alıyor. Oyunun şu anda ismi belli değil.
 
Yeni bir aksiyon rol yapma oyunu geliyor
 
 
 
Moon Beast Productions tarafından geliştirilen yeni aksiyon rol yapma projesinde yer alan Schaefer, projenin üzerinde yaratıcı yönetmen rolünde bulunuyor. Eric Schaefer'e ek olarak projede Phil Schenk ve Peter Hu gibi isimler de çalışıyor. Schenk , Diablo 2 ekibinde baş karakter sanatçısı olarak görev aldı. Özellikle büyücünün görünümü üzerinde çalıştı. Hu ise Diablo 2'nin kıdemli programcısı olarak rol aldı.
 
Schenk yeni aksiyon rol yapma oyunu üzerinde yoğun bir şekilde çalıştıklarını ve bu türü nasıl ileri bir boyuta taşıyabileceklerini düşündüklerini açıkladı. Yeni proje üzerinde çalışan Moon Beast Productions ekibi oyunlarını tam olarak ne zaman duyurmayı planladıklarını belirtmedi. Bakalım nasıl bir proje ortaya çıkacak merakla bekliyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo IV Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 2 Dk önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 1 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 14 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler