Dinozor Temalı Hayatta Kalma Korku Oyunu Deathground PC için Duyuruldu

12.07.2020 12:33 Gazali Çetinkaya

 
Q.U.B.E. 1, 2 ve Hue oyunlarından sorumlu Dan Da Rocha tarafından kurulan yeni bağımsız geliştirici Jaw Drop Games, dinozor temalı hayatta kalma korku oyunu Deathground'u PC için duyurdu.

Eylül 2021'de Steam'de erken erişime açılması planlanıyor.
 
Oyun için Kickstarter kampanyası başlatıldı. 100.000 dolar toplamayı hedefliyorlar ve şu ana kadar toplanan fon miktarı 45.000 dolar civarında. Kampanyanın bitmesine daha 26 gün var. Hedefe rahat ulaşacaklar gibi görünüyor.
 
Deathground'ta oyuncular solo veya üç kişiye kadar co-op olarak yapay zeka tarafından yönetilen ölümcül dinozorlara karşı hayatta kalmaya ve dinamik olarak verilen görevleri tamamlamaya çalışacak. 
 
Oynanış açısından Alien: Isolation'dan esintiler taşıyan oyunda oyuncular ellerindeki radar, fener ve silah gibi çeşitli araçların yardımıyla dinozorlara karşı daha çok gizlenerek ilerlemeye çalışacak. Unreal Engine 4 oyun motoru ile geliştiriliyor. 
 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deathground Platformlar: PC Geliştirici: Jaw Drop Games Dağıtıcısı: Jaw Drop Games Tür: hayatta kalma korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler