Disco Elysium'daki Kelime Sayısı Belli Oldu

11.01.2020 14:09 Özgür Eroğlu

 
 
Geliştiriciliğini ZA/UM'un yaptığı izometrik kamera açısına sahip olan oyun Disco Elysium 2019 yılının başarılı yapımlarından birisiydi. Aldığı ödüller ile de bu başarısını kanıtladı diyebiliriz. Oyunun en büyük özelliği ise çok fazla metin olması.
 
Oyun hatta tarzı ile FRP'ye oldukça benzetiliyor. Twitter üzerinden bir takipçinin oyunda ne kadar kelime olduğunu sorması üzerine, Disco Elysium'um resmi Twitter hesabı takipçiye cevap vererek, merak ettiğimiz bu konuyu açıklığa kavuşturdu. Kelime sayısı ise beklediğimizden daha çok. Tweet'e göre oyunda 1 milyon kelimenin üzerinde kelime bulunuyor.
 
Karşılaştırabilmeniz için şu şekilde yazalım, J.R.R. Tolkien tarafından yazılan Silmarillion'ın içerisinde ortalama 130.000 kelime bulunuyor ve ortalama 550 sayfa civarında. Kısacası Disco Elysium'un kitap versiyonu çıksa uzun bir seri olurdu. Aslında güzel de olurdu kitabı çıksa.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Disco Elysium Platformlar: PC Geliştirici: ZA/UM Dağıtıcısı: ZA/UM Tür: RPG Çıkış Tarihi: 15 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 28 Dk önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler