Dishonored 2 – Corvo Oynanış Fragmanı

13.09.2016 17:46 Gazali Çetinkaya

   Bethesda, Dishonored 2 için 'Dishonored 2 – Corvo Gameplay Trailer' adı altında yeni bir oynanış fragmanı paylaştı.
 
    Paylaşılan bu videoda ise ilk oyunda ana karakterimiz olan ve ikinci oyunda da yenilenen özellikleri ile gelecek Corvo Attano'ya yakından göz atıyoruz. Paylaşılan videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.
 
 
 

 
   Corvo Attano ve Emily Kaldwin adındaki iki ana karaktere sahip olacağımız ve bu iki karakterinde birbirinden farklı özelliklere sahip olacağı Dishonored 2, 11 Kasım tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. 
 
   Oyunun ön siparişi fiyatları ise; Steam üzerinde 219 TL, PlayStation 4 üzerinde 224 TL ve Xbox One'da ise Limited Edition adı altında 211,50 TL. 
 
  Arkane Studios yaratıcı yönetmeni Harvey Smith daha önce gelen sorular üzerine "Çoğu oyuncu için ilk Dishonored 8-12 saat sürdüyse Dishonored 2 muhtemelen 12-20 saat civarında sürecek." açıklamasını yapmıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dishonored 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Arkane Studios Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 32 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler