Dishonored 2'deki Karakter Seçiminiz Oynanışa Etki Edecek

07.07.2015 04:04 Samet Konuksal


    Bethesda'nın E3'te duyurunu yaptığı Dishonored 2'de isterseniz ilk oyundaki suikastçimiz Corvo ile, isterseniz de ilk oyunda korumalığını yaptığımız Emily ile oynama şansına sahipsiniz. Peki bu durum oyunu sadece görsel açıdan mı etkiliyor dersiniz? Yapımcı ekibin belirttiklerine göre görsellikten çok daha fazlası oyunculara sunulacak.
 
    Belirtilenlere göre Dishonored 2'nin başlangıcını her oyuncu Emily'i oynayarak yapacak. Fakat giriş kısmından sonra oyuncular isterlerse Corvo'yu yönetme hakkına sahip olabilecekler. Bir kere seçim yaptıktan sonra karakterler arasında ikinci bir geçiş sağlanmayacak. Bu noktada her ne kadar her iki karakter de aynı görevleri yapacak olsalar da, yapılacak seçimin oynanışa büyük etki edeceği belirtiliyor.
 
    Emily ile Corvo'nun farklı oynanış mekaniklerine sahip olduğunu belirten oyunun yardımcı yönetmeni Harvey Smith, karakterlerin özel yeteneklerinin de birbirinden farklı olduğunu söylüyor. Bunun haricinde oyun sırasında karakterlerin göreceği tepkilerin ve anlatım şeklinin de bu seçime bağlı olarak değişeceği söylenmiş.
 
    Görünüşe göre serinin hayranlarının sadece bir kez bitirmeyle yetinemeyeceği bir oyun bizleri bekliyor. Dishonored 2'nin önümüzdeki sene içerisinde PC, PS4 ve Xbox One'a çıkması bekleniyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dishonored 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Arkane Studios Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler