Dishonored 2'den Oynanış Videosu Geldi

13.06.2016 07:25 Gazali Çetinkaya

   Bethesda, E3 konferansı sırasında Dishonored 2 ile ilgili saf oynanış videosu ve oyunun koleksiyoncu sürümünü paylaştı.
   
   İlk oyunun 15 yıl sonrasında geçecek bu devam oyunumuzda hem Corvo hem de ilk tanıtım videosunda gördüğümüz Emily Kaldwin'i yönetebileceğiz. Farklı bir şehirde geçecek Dishonored 2'de Emily'nin tüm güçleri ilk oyundaki güçlerden tamamen farklı olacak ve oyunculara yeni bir deneyim sunacak. Son olarak Dishonored 2'de ilk oyundaki gibi nasıl ilerleyip düşmanlarımızı nasıl alt edeceğimiz bize kalmış durumda. Bunları yaparken de bir sürü seçeneğimiz olacak.
 
 
 
   Oyunun koleksiyoncu sürümünde ise yukarıda görebildiğiniz gibi stand ile birlikte gelen Corvo maskesi, Emily Kaldwin'in yüzüğü ve kutusu, bir adet poster, bir adet metal oyun kutusu, Imperial Assassıins DLC'si, ve Dishonored: Definitive Edition'ın dijital kopyası oyunculara sunulacak. 
   
   Arkane Studios tarafından geliştirilen Dishonored 2 daha önceden açıklandığı üzere 11 Kasım tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. E3 konferansı sırasında Dishonored 2 ile ilgili yayınlanan oynanış videolarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dishonored 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Arkane Studios Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 2 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 3 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 4 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 5 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler