Dishonored Serisi Şimdilik Dinleniyor

15.08.2018 16:35 Gazali Çetinkaya

 
Ufukta yeni bir Dishonored oyunu görünmüyor.
 
QuakeCon'da VG24/7 websitesine konuşan Arkane Studios baş tasarımcısı Ricardo Bare "Gelecekte neler olabileceğini kesin olarak söyleyemem, her şey olabilir, ancak Dishonored şimdilik dinleniyor." açıklamasında bulundu.
 
Ricardo Bare röportajın devamında genel olarak oyunlarda nasıl bir yaklaşım izlediklerini anlattı ve şu na kadar birinci şahıs kamera açısına sadık kaldıklarını ancak bunun ileride değişebileceğini söyledi.
 
"Bir stüdyo olarak bizim için oyunda önemli olan şeyler tutarlı, derin bir dünya yapısı ve çevresel hikaye anlatımıdır. Her zaman Dunwall veya Talos 1 gibi orayı gerçekten ziyaret ediyormuş gibi hissedeceğiniz alanlar yaratacağız. Bu bizim için çok önemli ve diğer önemli olan bir şey ise doğaçlama oynanış. Oyunculara bir takım harika yetenekler ve araçlar verip ardından 'Bir yolunu bul, yaratıcı ol, bu senin kendi deneyimin.' demek. Ve genellikle birinci şahısa sadık kalıyoruz, ancak bu katı bir kural değil ve zaman zaman başka şeyler deneyebiliriz." 
 
Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında yapılan bir açıklamayı hatırlayacak olursak Arkane Studios kreatif direktörü Harvey Smith Corvo, Emily, Daud, Billie ve The Outsider etrafından dönen hikayenin son parçasının Death of the Outsider olduğunu belirtmiş ve "Eğer daha fazla Dishonored oyunu olursa farklı bir durumun içinde farklı karakterlere sahip olacak." demişti.

Serinin ilk oyunu Ekim 2012'de çıktı ve ardından "Void Walker’s Arsenal", "Dunwall City Trials", "The Knife of Dunwall" ve "The Brigmore Witches" indirilebilir içerikleri ile desteteklendi. İkinci oyun mevcut nesil için Kasım 2016'da çıktı ve üzerinden pek bir zaman geçmeden Eylül 2017'de Billie Lurk karakterini kontrol ettiğimiz Dishonored: Death of the Outsider bağımsız olarak çıktı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dishonored 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Arkane Studios Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler