Dishonored - Definitive Edition Epic Games Store'da Ücretsiz

05.01.2023 13:12 Mehmet Tandoğan

 
 
Arkane Studios tarafından geliştirilen ve Bethesda Softworks tarafından yayınlanan gizlilik odaklı aksiyon macera oyunu Dishonored - Definitive Edition, Epic Games Store üzerinde ücretsiz olarak sunuluyor. Oyunu ücretsiz ve kalıcı olarak bugün TSİ 19:00'a kadar Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz.
 
Öte yandan Eximius: Seize the Frontline adlı eklenti paketi de aynı şekilde ücretsiz olarak sunuluyor. EXIMIUS takım tabanlı muharebeye odaklanan, FPS ve RTS öğelerini birbirine harmanlayan bir yapım olarak karşımıza çıkıyor.
 
Dishonored - Definitive Edition
 
Definitive Edition sürümü içerisinde Dunwall City Trials, The Knife of Dunwall, The Brigmore Witches ve Void Walker's Arsenal gibi içerikler yer alıyor. 
 
- Epic Games sayfası
 
Eximius: Seize the Frontline 
 
Eximius, taktiksel birinci şahıs nişancı oynanışı ile gerçek zamanlı strateji unsurlarını bir araya getiriyor. Oyuncular kıyamet sonrası şehirlerde 5'e 5 takımlar halinde karşılıklı savaşıyor.
 
- Epic Games sayfası

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 28 Dk önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 47 Dk önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 13 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler