Disintegration Bu Hafta Sonu Oynaması Ücretsiz

27.07.2020 22:15 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Private Division ve geliştirici V1 Interactive, bilim kurgu FPS oyunu Disintegration'ın bu hafta sonu ücretsiz olarak oynanabileceğini duyurdu.

Oyunun çok oyunculu modu 30 Temmuz - 3 Ağustos tarihleri arasında PlayStation 4, Xbox One ve PC'de oynaması ücretsiz olacak. PlayStation 4 ile Xbox One'da PlayStation Plus ve Xbox Live Gold aboneliği gerekecek.
 
PlayStation 4: 30 Temmuz 19:00 - 3 Ağustos 19:00
Xbox One: 30 Temmuz 22:00 - 3 Ağustos 09:59
Steam: 30 Temmuz 20:00 - 3 Ağustos 20:00 
 
Ayrıca oyun aşağıda belirtilen tarihler arasında %40 indirimde olacak.

PlayStation 4: 22 Temmuz - 8 Ağustos
Xbox One: 28 Temmuz - 3 Ağustos
Steam: 30 Temmuz - 6 Ağustos 
 
Disintegration, Halo'nun da yaratıcıları arasında yer alan Marcus Letho'nun önderlik ettiği 30 kişiden oluşan yeni bağımsız geliştirme stüdyosu V1 Interactive'in gerçek zamanlı strateji unsurları içeren bilim kurgu birinci şahıs nişancı oyunu. Yakın bir geleceğin dünyasında geçen oyunda, insanlığın kaderi Entegrasyona yani insan beyinlerinin robotik cihazlarda saklanması için geliştirilen bir teknolojiye bağlı. Eski Uçanmotor pilotu Romer Shoal olarak, entegre edilmiş fakat eski insan anılarını unutmak istemeyen küçük bir direniş örgütüne liderlik ediyorsun. Zorba Rayonne kuvvetleri insanlığın son kalıntılarını da ortadan kaldırmaya çalışırken, kurtuluş için tek umut Romer ve onun direniş örgütünde. Çeşitli silahlı Uçanmotorların kokpitinde, sahadaki mürettebatına komuta et, eşsiz birim yeteneklerini ve kendi silahlarını ustaca kullanarak düşmanı bozguna uğrat. Disintegration'da tek oyuncu modunun yanı sıra pilotlar ve mürettebatlarının çeşitli haritalar üzerinde birbirlerine karşı mücadele ettiği üç ayrı PvP çok oyunculu mod da bulunuyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Disintegration Platformlar: PC Geliştirici: V1 Interactive Dağıtıcısı: Private Division Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 4 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 4 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 5 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 5 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler