Disintegration İnceleme Puanları ve Çıkış Fragmanı

10.06.2020 19:07 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Private Division ve geliştirici V1 Interactive, bilim kurgu FPS oyunu Disintegration'ın çıkış fragmanını yayınladı.

16 Haziran'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Oyunun tanıtım yazısı, ön sipariş detayları ve inceleme puanları:
 

Halo’nun da yaratıcıları arasında yer alan Marcus Letho’nun önderlik ettiği 30 kişiden oluşan yeni bağımsız geliştirme stüdyosu V1 Interactive, gerçek zamanlı strateji unsurları da barındıran bilim kurgu birinci şahıs nişancı oyunu Disintegration’ı sunar. Yakın bir geleceğin dünyasında geçen oyunda, insanlığın kaderi Entegrasyona yani insan beyinlerinin robotik cihazlarda saklanması için geliştirilen bir teknolojiye bağlı. Eski Uçanmotor pilotu Romer Shoal olarak, entegre edilmiş fakat eski insan anılarını unutmak istemeyen küçük bir direniş örgütüne liderlik ediyorsun. Zorba Rayonne kuvvetleri insanlığın son kalıntılarını da ortadan kaldırmaya çalışırken, kurtuluş için tek umut Romer ve onun direniş örgütünde. Çeşitli silahlı Uçanmotorların kokpitinde, sahadaki mürettebatına komuta et, eşsiz birim yeteneklerini ve kendi silahlarını ustaca kullanarak düşmanı bozguna uğrat.
 
Disintegration'da heyecan yüklü tek oyuncu modunun yanı sıra pilotlar ve mürettebatlarının çeşitli haritalar üzerinde birbirlerine karşı mücadele ettiği üç ayrı PvP çok oyunculu mod da bulunuyor.
 
• Taktik Uçanmotor Savaşları: Çeşitli ateş gücü özellikleri, manevra kabiliyeti ve yeteneklere sahip Uçanmotorun kokpitinde hem bu makineyi kontrol et hem de sahadaki mürettebatına kumanda ederek hedeflere saldır, öğeleri topla, eşsiz birim yeteneklerini kullan ve zafere yürü.
• Sürükleyici tek oyuncu mücadelesi: Halo’nun yaratıcılarından biri ve Halo: Reach’in sanat yönetmeni olan Marcus Letho’dan yepyeni bir bilim kurgu destanı geliyor. Romer Shoal olarak oyna ve insanlığın sonsuza dek yok etmeye çalışan küresel güç Rayonne’a karşı mücadele et.
• Müthiş çok oyunculu aksiyon: Üç farklı heyecan yüklü, takım tabanlı 5’e 5 çok oyuncu modunda çeşitli haritalar üzerinde mücadele et. Favori Uçanmotorunu seç, hedef temelli maçlarda, takım arkadaşlarınla birlikte mürettebatına komuta et ve rakip pilotlara karşı savaş.
• Mürettebatını özelleştir: Çok oyuncu mürettebatlarından her birinin kendine özgü görünüm ve karakter ile farklı yetenek ve oynayış özellikleri var. Favori mürettebatını yarat ve çeşitli görünüm, rozet, afiş ve ifadelerle deneyimini kişiselleştir.
 
Xbox Store -- 299,00 TL
Steam -- 249,00 TL

Ön sipariş bonuşları:

•Lost Ronin "Geceyarısı": Lost Ronin için özel "Midnight" görünümü ile düşmanlarını gafil avla.
•Flex: Bu özel “Flex” ifadesi ile düşman karşısında esneklik kazan.
•Disintegration Madalyası: Disintegration madalyası ile davaya bağlılığını göster.
•Elit Disintegration: Elit Disintegration hareketli afişi ile endamını herkese göster.
 
Metascore 63
 
The Games Machine 89
TheSixthAxis 80
GameStar 77
Wccftech 75
PC Invasion 70
Game Debate 70
Multiplayer.it 70
SpazioGames 70
Noisy Pixel 70
GameSpot 70
XGN 70
Everyeye.it 65
DualShockers 65
Destructoid 65 
Windows Central 60
VG247 60
Game Informer 60
GamingTrend 60
God is a Geek 60
Game Rant 50
USgamer 50
Hardcore Gamer 40
Shacknews 40
GamesRadar+ 40 


Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Disintegration Platformlar: PC Geliştirici: V1 Interactive Dağıtıcısı: Private Division Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 8 Dk önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler