Disney, Bu Çeyrek 9 Milyon $ Kara Geçti

06.02.2013 11:38 Tunahan Başol


     Son dönemde Epic Mickey 2: The Power of Two ve Epic Mickey: Power of Illusion gibi yapımların dağıtıcısı olarak karşımıza çıkan Disney, finansal raporlarını ortaya koydu. Oyunun gelişitiricisi Junction Point'i bile kapatan firma, çok düşük bir kar açıkladı.
 
     Raporlara bakılırsa, Disney bu çeyrekte yalnızca 9 milyon $ kar etmiş. Diğer firmalarla karşılaştırdığımızda bu rakam çok düşük kalıyor fakat geçen senenin aynı döneminde ortaya çıkan 28 milyon $'lık zarara göre çok daha iyi diyebiliriz. Firmanın gelirinde geçen seneye göre %4 artış olduğu da söylenmekte.
 
     Disney'in oyun tarafında büyük sıkıntılar yaşadığı görülüyor. Bu rakamların tümüne dağıtıcılığı üstlenilen mobil oyunların da dahil olduğunu belirtelim.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Mickey 2: The Power of Two Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Junction Point Studios Dağıtıcısı: Disney Interactive Studios Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 26 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 14 Dk önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 1 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 1 Saat önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler