Disney Dreamlight Valley Artık Oynaması Ücretsiz Olmayacak

28.10.2023 13:15 Mehmet Tandoğan

 
 
Gameloft ekibi Disney Dreamlight Valley'in Erken Erişim'den çıkacağını ve 5 Aralık'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam, Epic Games Store, Microsoft Store üzerinden) ve Mac için yayınlanacağını duyurdu. Daha önce planlandığı gibi oyun artık oynaması ücretsiz olmayacak.
 
Oyun şu anda Steam üzerinde 449,00 TL'den satışta. 
 
Oyunu oynamak için artık ücret ödenmesi gerekiyor
 
 
 
Gameloft yaptığı bir açıklamada oynaması ücretsiz yapıdan ücretli sisteme geçiş hakkında çeşitli detaylar aktardı: "Resmi çıkışa doğru ilerlerken, Erken Erişim'den edindiğimiz bilgilerle, ücretli bir sisteme geçmeye karar verdik. 5 Aralık'ta tam sürüme geçiş yapacak olan oyunumuzu artık ücretli bir şekilde elde edeceksiniz." 
 
Disney Dreamlight Valley ilk olarak 6 Eylül 2022'de tüm platformlarda Erken Erişim sürüm olarak yayınlandı. Öte yandan Oyunun resmi çıkışıyla aynı gün ve tarihte, ilk ücretli genişleme paketi "A Rift in Time" da oyunculara sunulacak. Yeni paketin sergileneceği canlı yayın etkinliğinin de 1 Kasım TSİ 20:00'de yapılması planlanıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Disney Dreamlight Valley Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 8 Dk önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler