Disney, Mulan'ı Hala Sinemalarda Vizyon Sokmayı Düşünüyor

12.05.2020 13:15 Özgür Eroğlu

 
1998 yılında ilk kez animasyon filmi olarak çıkan Mulan serisinin, yine aynı isimli live action filminin ertelenmeyeceği ve sinemalarda vizyona gireceği açıklandı.
 
Normalde Mart ayında vizyona girmesi beklenen Mulan filmi, koronavirüs salgını sebebiyle Temmuz ayına ertelenmişti. Sinemaların hala kapalı olması sebebiyle de Mulan'ın sinemalarda mı gösterileceği yoksa Disney+'ta mı yayınlanacağı bilinmiyordu.
 
Şimdi Disney'in CEO'su Bob Chapek, planlarının değişmediğini ve filmin hala sinemalarda yayınlanmasını istediklerini söyledi. Hatta vizyon tarihinde de en azından şimdilik bir değişiklik yok. 
 
Eğer bir ertelenme olmazsa film 24 Temmuz 2020'de vizyona girecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 33 Dk önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 1 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 1 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 2 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler