Disney Speedstorm Tam Sürüme Kavuşuyor: Oynaması Ücretsiz Oluyor

09.07.2023 12:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Gameloft, yarış oyunu Disney Speedstorm'un Erken Erişimden çıkacağını ve 28 Eylül'de oynaması ücretsiz bir model ile tam sürüm olarak yayınlanacağını duyurdu. Oyunun şu anda Erken Erişim sürümü ücretli olarak karşımıza çıkıyor ve 239,20 TL'den satışta bulunuyor.
 
Hızlı bir deneyimi bizlere aktarıyor
 
 
 
Platformlar arası yarış oyunu Disney Speedstorm şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam ve Epic Games Store üzerinden) için mevcut. Oyunun şu anda Standart Bundle ve Ultimate Bundle sürümleri bulunuyor. Standart paket 239,20 TL, Ultimate paket ise 524,25 TL olarak karşımıza çıkıyor. Paketler, çok sayıda sınırlı süreli yarış kıyafetini ve araç görünümü içeriyor. 
 
Ücretsiz modele geçmesine az bir süre kala Gameloft Barcelona başkan yardımcısı ve stüdyo yöneticisi Alexandru Adam ilerleme hakkında çeşitli açıklamalarda bulunuyor ve şunları aktarıyor: "Disney Speedstorm'un bugünkü hali bizlere son derece gurur veriyor. Erken Erişim sırasında yapılan eklemeler ve iyileştirmelerle, güçlü bir rekabetçi ve co-op deneyimini sizlere sunuyoruz.” 
 
Disney Speedstorm, Disney ve Pixar dünyalarında bulunan kahramanların yer aldığı ve yarıştığı bir oyun olarak karşımıza çıkıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Disney Speedstorm Platformlar: PC Geliştirici: Gameloft Dağıtıcısı: Gameloft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 1 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 1 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 2 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 2 Saat önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler