Disney Universe'ten Power Up Özelliği

Bomba arkadaşlarınızın da sizden kaçmasını sağlayacak.
13.10.2011 16:20 Ersin Kılıç


     Disney ve Pixar yapımlarından karakterleri içerecek olan Disney Universe'de oyun severler diledikleri karakterlerin kostümüne bürünerek multiplayer bir maceraya adım atacaklar. Dört kişilik co-op desteği ve 40'tan fazla karakteri ile öne çıkan Disney Universe'in Power Up özelliği is bugün ortaya çıktı.
 
     Oyundaki bu özellik sayesinde oyuncular bazı özel güçleri kullanabilecekler. Oyunun belli noktalarında karşınıza çıkacak olan VIC (Virtual Information Cube)adı verilen küpler sayesinde bu özellikleri kullanabileceğiz.
 
     Oyunculara kısa süreli güçler verecek olan bu küpleri aldığınızda boks eldivenleri, ışın silahı veya rakiplerinizi taşa dönüştürecek bir Medusa kafasının sahibi olabileceksiniz.  Bu özel güçler dışında "lanet" adı verilen negatif küplerde bulunacak. Bu küpleri aldığınızda ise oyuncular bir tavuğa dönüşebilecek veya kafalarında oluşan bomba sayesinde zor anlar yaşayabilecek.
 
     28 Ekim'de çıkacak olan oyunun yeni ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Disney Universe Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Disney Interactive Studios Dağıtıcısı: Disney Interactive Studios Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler