Doctor Who: Eternity Clock Mart Ayında Geliyor

27.01.2012 01:42 Beril Sergün


     BBC Worldwide bügün yaptığı açıklamada Playstation'a özel çıkacak olan Doctor Who: The Eternity Clock'ın hem Playstaion 3 hem de Playstation Vita için Mart ayında Playstation Network'te yayınlanacağını açıkladı.
 
     Bu yılın Mart ayında oynayabileceğimiz oyun bütün Dünya ile aynı anda çıkacak olan Doctor Who: The Eternity Clock, BBC'de yayınlanan dizideki bütün korkunç canavarları barındıracak. Bunların arasında; Cybermen, Daleks, Silurian ve The Silence olacak.
 
     Söylenenlere göre Doctor Who: The Eternity Clock bir de Mart ayından sonra PC'ye gelecek. Bakalım zaman içinde neler olacak?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Doctor Who: The Eternity Clock Platformlar: PC PS3 VITA Geliştirici: Supermassive Games Dağıtıcısı: BBC Wales Interactive Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 9 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler