Doctor Who: The Edge of Time'dan Yeni Oynanış Videosu

25.09.2019 19:26 Özgür Eroğlu

 
Dünyanın devam eden en uzun dizisi unvanını elinde tutan ve en başarılı bilim kurgu dizilerinden biri olan Doctor Who'nun VR oyunundan yeni oynanış videosu paylaşıldı. Dizinin daha önce yapılan oyunları, Doctor Who dizisinin son sezonu gibi başarısız olduğu için hayranlar bu sefer çok da mutlu olamıyordu. Ancak bu sefer güzel bir şeyler geliyor gibi duruyor.
 
Doctor Who'nun genel mantığını düşündüğümüz zaman oyuna uyarlaması zor bir yapım çünkü, silah gibi bir şey kullanmıyoruz. Her ne kadar aksiyonu çok da olsa Doctor'un son anda bir şeyleri zekasıyla çözmesiyle işler çözülüyor. O yüzden bir VR oyunu yapmak yapılabilecek en iyi hareket gibi duruyor.
 
Temmuz ayında PlayStation 4 ve PC için duyurulan bulmaca -VR oyunu Doctor Who: The Edge of Time Eylül ayı içerisinde çıkması bekleniyor. Yayınlanan yeni oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Doctor Who: The Edge of Time Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Maze Theory Dağıtıcısı: PlayStack Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 23 Dk önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 1 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 2 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler